Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloeren aanbod

Bij Dutzfloors kennen we een ruim aanbod aan vloeren. Dat heeft zowel te maken met het soort houten- en eikenplanken vloer dat we in het assortiment hebben als met het aantal bewerkingen op de plank dat we kunnen laten uitvoeren. Er is dus voor ieder wat wils: of je nu op zoek bent naar een klassieke kasteelvloer voor in de mooie stolpboerderij of juist een strakke white wash vloer wilt voor in de moderne nieuwbouwwoning: wij hebben zowel de vloer als de eventuele bewerking die je daarvoor nodig hebt, in ons assortiment.

Van duoplank tot massief parket

Bij ons kun je kiezen of je gebruik maakt van een duoplank of van een massieve parketvloer. Het voordeel is dat je bij een duoplank een massief houten toplaag hebt en berken multiplex onderlaag. Daardoor is de werking van de plank een stuk kleiner. Een massieve parketvloer kent wat meer werking. Ook hebben we de beschikking over visgraat parket, hoogkant parket en Venoplex. Er zijn dus tal van keuze mogelijkheden, waarbij je jouw wensen precies kunt (laten) toepassen op de verschillende vloer onderdelen. Onze experts kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en in de showroom vind je het totale assortiment.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>