Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Eigen fabricaat

Homemade. Niet letterlijk, want daarvoor is het productieproces van een houten vloer net even iets te complex. Maar wel figuurlijk. Alle vloeren die Dutzfloors levert, zijn geproduceerd en afgewerkt in onze productiehal in Nederland. Dat levert een mooi, eerlijk en 100% Nederlands kwaliteitsproduct op. En dat merk je. Alleen omdat wij de vloer van begin tot eind zien ‘ontstaan’ durven we er onze hand voor in het vuur te steken. En dat doen we dan ook vol overgave. Door 15 jaar garantie te bieden, ben jij verzekerd van een vloer waar je lang plezier van kunt hebben. En er is meer.


Ontbreken van tussenhandel zorgt voor financieel voordeel

In onze showroom zie je het eindresultaat van het productieproces, maar er is meer. Het belangrijkste financiële effect van onze eigen productie, is dat de tussenhandel ontbreekt. Dat betekent nogal wat, want deze tussenhandel neemt vaak een flinke marge voor zijn rekening. Het prijsvoordeel dat ontstaat doordat we geen gebruik hoeven te maken van de tussenhandel, bereken we rechtstreeks aan jou door. Een ander bijkomend voordeel is dat het hout van Dutzfloors in onze productiehal kan wennen aan de typisch Nederlandse omstandigheden. Daarmee voorkomen we dat er sprake kan zijn van uitzetting of krimp, die wel op kan treden als je vloerdelen uit het buitenland importeert.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>